سه شنبه, 21 آذر 1396

ایران

آخرین اخبار

ویزای توریستی ایران

 

ویزای توریستی ایران

 

 

 

 

 

 

 

 

 

اسكن رنگي پاسپورت مسافر را به همراه فرم پر شده مشخصات مسافر را  آماده كرده و با كارشناسان ما تماس بگيريد.


شرایط اخذ ویزای ایران

مدت اعتبار ویزا :
ویزای ایران 3 ماه اعتبار دارد و مسافران می توانند 30 روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امورخارجه ایران این مدت تا 60 روزنیز قابل افزایش است.

مدت زمان صدور ویزا و نحوه دریافت آن :
مدت زمان صدور کد  ویزا 4 تا 10 روز کاری می باشد.
پس از صدور دعوت نامه  از سوی آژانس در صورت موافقت دولت جمهوری اسلامی ایران کد دعوتنامه به مسافر اعلام می شود ومسافر با مراجعه  به نزدیکترین کنسولگری جمهوری اسلامی ایران و با ارائه این کد ویزای خود را دریافت میکند.
توجه: برای کشور های ذیل شرایط  اخذ ویزا متفاوت می باشد:
آمریکا، انگلستان، عراق، اردن، افغانستان، بنگلادش، سومالی و کلمبیا

هزینه ویزا :
هزینه ویزا 50 یورو می باشد که در بدو ورود از مسافر دریافت می گردد.

شرایط ویزای فرودگاهی :
دفاتر گذرنامه و روادید وزارت خارجه مستقر در فرودگاه‌های امام خمینی (ره) مهرآباد‌، مشهد‌، شیراز و تبریز برای دارندگان گذرنامه‌های معتبر‌، ویزای گردشگری با یک ماه اعتبار و قابلیت 15 روز تمدید صادر می‌کنند.

کشورهای مجاز به اخذ ویزای فرودگاهی :
اتباع کشورهایی چون جمهوری آذربایجان‌، آلبانی‌، آلمان‌، اتریش‌، ارمنستان‌، ازبکستان‌، اسپانیا‌، استرالیا‌، اسلوونی‌، اسلواکی، امارات‌، اندونزی‌، اوکراین‌، ایتالیا‌، ایرلند‌، بحرین‌، برزیل‌، برونئی‌، بلاروس‌، بلژیک‌، بلغارستان‌، دانمارک‌، روسیه‌، رومانی، ژاپن‌، سنگاپور‌، سوئد‌، سوئیس، سوریه‌، عربستان‌، عمان‌، فرانسه‌، فلسطین‌، قبرس‌، قرقیزستان‌، قطر‌، کرواسی‌، کره‌جنوبی‌، کره‌شمالی‌، کلمبیا‌، کوبا‌، کویت‌، گرجستان‌، لبنان‌، لوکزامبورگ،‌ لهستان‌، مالزی‌، مجارستان‌، مغولستان‌، مکزیک‌، نروژ‌، نیوزلند‌، ونزوئلا‌، ویتنام‌، هلند‌، هند‌، کشورهای عضو یوگسلاوی سابق و یونان امکان دریافت ویزای فرودگاهی را دارند.

کشورها و افرادی که مجاز به دریافت ویزای فرودگاهی نیستند:
1.دارندگان گذرنامه‌های سیاسی‌، خدمت‌، تجاری‌، کارشناسی‌، خبرنگاری‌، گزارشگری
2. اتباع ایرانی دارای گذرنامه خارجی (که به موجب قانون جمهوری اسلامی ایران از تابعیت ایران خارج شده‌اند.
3.اتباع کشورهایی چون سومالی‌، آمریکا‌، انگلیس‌، کانادا‌، بنگلادش‌، اردن‌، عراق‌، افغانستان‌ و پاکستان‌ امکان دریافت ویزای فرودگاهی را ندارند.
توجه: اتباع این کشورها برای سفر به ایران می‌توانند از طریق نمایندگی‌های ایران در آن کشورها اقدام کنند.