دوشنبه, 05 تیر 1396

سنگاپور

آخرین اخبار

ویزای توریستی سنگاپور



 ویزای توریستی سنگاپور

 

 

 

 

 

 

 


ویزای توریستی سنگاپور به افرادی تعلق می‌گیرد که با هدف گردشگری، قصد سفر به این کشور را دارند. جمهوری سنگاپور در ایران سفارتخانه ندارد و درخواست ویزا از طریق سفارتخانه‌های سنگاپور در دیگر کشورها، از طریق آژانس‌های مسافرتی که با آژانس‌هایی در کشور سنگاپور مرتبط هستند و همین‌طور در مرزهای ورودی انجام می‌گیرد.

ویزای توریستی سنگاپور عموماً به‌صورت یک ماهه صادر می‌شود و اجازه‌ی کار یا اقامت بیش از مدت اعتبار روادید را به مسافر نمی‌دهد. برای کار یا تمدید ویزا، شخص متقاضی باید با همراه‌ داشتن اصل گذرنامه به اداره‌ی مهاجران سنگاپور مراجعه کند.

 

مدارک موردنیاز


چنانچه از طریق آژانس‌های مسافرتی اقدام به دریافت ویزای توریستی سنگاپور نمایید، مدارکی که باید ارائه دهید شامل موارد زیر است:
توجه: کلیه‌ی مدارک باید همراه با یک نسخه کپی باشد.   

یک: شناسنامه ایرانی

دو: گذرنامه؛ باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ سفر شما اعتبار داشته باشد.

سه: یک قطعه عکس؛ زمینه‌روشن در ابعاد ۴*۶ که شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

چهار: آدرس کامل محل سکونت، محل کار و عنوان شغل متقاضی.

هزینه‌ی ویزای توریستی یک ماهه‌ی سنگاپور حدود ۵۵ دلار است و صدور آن، دوازده روز کاری زمان می‌برد.

توجه: در برخی از موارد، بلیط رفت و برگشت و برگه‌ی رزرواسیون قطعی هتل نیز از متقاضی خواسته می‌شود.