پنج شنبه, 02 آذر 1396

عمان

آخرین اخبار

ویزای توریستی عمان

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

مدارک مورد نیاز


مدارک لازم برای اخذ ویزا عمان:

  • اسکن رنگی پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار از تاریخ شروع سفر
  • یک قطعه عکس رنگی با زمینه سفید
  • فرم قوانین ویزا امضا شده توسط مسافر
  • رزرواسیون و یا بلیط عمانایر
  • رزرو هتل مطابق با بلیط صادره
  • مبلغ 70 میلیون ریال وجه نقد بابت ضمانت برگشت به ازای هر مسافر.

مدت زمان لازم جهت صدور ویزا 10 روز کاری ( به غیر از جمعه و شنبه ) میباشد.

صدور ویزا با شرایط فوق لزوما با پرواز عمان ایر و رزرو هتل از طریق کارگزار این شرکت در کشور عمان که پیرو دستورالعمل سازمان گردشگری آن کشور است، بصورت توأمان امکانپذیر میباشد.

تاریخ هتل و بلیط صادره میبایستی مطابق یکدیگر باشند.